Ihmiset

Mika Turunen
Tj, Myynti, Tuottaja
tel. 040 5454 715
mika@turusenpyssy.fi

”Ei muuta kuin vesikampaus ojennukseen ja olohuoneen pöydälle laulamaan Elvistä”, näin alkoi 4 vuotiaan miehenalun tie kohti tulevaisuuden ammattiaan. Sisäinen palo laulaa, musisoida, nousta lavalle ja viihdyttää ihmisiä on ollut osa minua varmasti syntymästä asti. Taaksepäin katsoessa on hienoa huomata, kuinka kokoajan on menty eteenpäin itseään kehittäen ja uusiin haasteisiin tarttuen. Oman yrityksen kautta ympärille on vähitellen muodostunut kovan
luokan joukkue, joka tekee tiimityötä positiivisella ja rohkealla asenteella. Rakkaasta harrastuksesta ja intohimosta on tullut työ – intohimo, joka jaksaa hämmästyttää aina uudestaan. Musiikin avulla tehtäväni on saada ihmiset hetkeksi irti ajoittaisesta arjen harmaudesta. Lähettää heidät tunteiden ja elämysten maailmaan, missä voi nauttia ja on hyvä olla. ”Elän siksi laulan, laulan siksi elän.”

Tuomo Kovalainen
Myynti, Tuottaja
tel. 0500 679 675
tuomo@turusenpyssy.fi

Jo pienenä jäi basso vetäjän käteen. Tarkoittaen, että kun työkalut asiakkaiden viihdyttämiseen jaettiin vanhempieni matkailualan yrityksessä, minulle lohkesi basistin paikka perhebändissä. Ravintola alan yrityksessä sain hyvän pohjan yleisön viihdyttämiseen, joka tehtiin avoimin mielin ja täysin oman perheen voimin. Tästä minulle kehittyi aikaa myöten opiskelemalla ja työtä tekemällä ammatti. Musiikki ja ihmisten viihdyttäminen on intohimo sekä paras työ mitä tiedän.

Janne Virtanen
Tuottaja
tel. 040 5818260
janne@turusenpyssy.fi